Akupunktur 2000 / AkuNova

akupunktur 2000 esbjerg varde ribeAkupunktur 2000 minder om klassisk akupunktur

Trods navneligheden og at der anvendes nåle i begge behandlingsformer, så er der alligevel i forskel på behandling med Akupunktur 2000 og Traditionel Kinesisk Akupunktur.

 

Ved Kinesisk Akupunktur arbejdes der med meridianbaner, Yin og Yang, over- og underenergi samt flere andre begreber.

 

Ved Akupunktur 2000 arbejdes der med nervebanesystemet i og omkring alle led med følsomme reflekspunkter. 

 

Når disse følsomme reflekspunkter bliver aktiveret ved hjælp af nåle, aktiveres kroppens selvhelbredende processer.

 

Antal behandlinger med akupunktur 2000 er nødvendigt?

Antallet af behandlinger varierer fra person til person. Nogle af mine klienter oplever en stor forbedring efter den første behandling.

 

For komplekse eller langvarige kroniske lidelser, kan en til to behandlinger i ugen ofte anbefales.

 

Akupunktur 2000 Esbjerg og Varde kommune

Klinikken ligger i bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og tager 5-10 minutter at gå. 

 

akupunktur 2000 akupunkturpunkter esbjerg brammingAkupunkturpunkterne 

Akupunkturpunkterne ligger i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle centre, hvorfra der sendes signaler til hjernen eller forskellige afsnit af hjernen.

 

Når punkterne bliver stimuleret med en nål, bliver der sendt et signal fra hjernen til det syge sted, og helbredelsesprocessen bliver sat i gang.

Reflekskugler 

Langs meridianerne i kroppen er der nogle små ”krystaller eller sandkorn”, dvs. nogle meget små kugler. Disse små kugler bliver elektrisk aktive, hvor meridianerne kommer op til overfladen af kroppen. Det kalder man akupunkturpunkter. I punkterne er der mindre elektrisk modstand.

 

Det er vigtigt at nålen stikkes nøjagtig i punktet for at få den optimale virkning. Årsagen er, at placeringen af akupunkturnålen i denne reflekskugle starter en elektrisk proces. Der afsendes en strøm med en bestemt elektrisk frekvens. Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens.

 

Kontakt mig på tlf. 60 17 59 41 eller britta@aku-stikken.dk