Akupunktur

fransk øreakupunktur esbjerg ribe vardeFormålet med akupunktur

Formålet er at skabe balance i kroppen, så den kan helbrede sig selv. Kroppens strøm af livsenergi følger bestemte kanaler (meridianer) i kroppen.

 

Ved sygdom eller andre smerter blokeres denne energistrøm. Det er her, akupunkturen har den store virkning. På huden findes nemlig små akupunkturpunkter, der via meridianerne er forbundet til samtlige organer og funktioner i kroppen.

 

Ved at påvirke disse akupunkturpunkter med tynde engangsnåle stimuleres punkterne, så energien kan flyde frit igen. Akupunkturen er derfor en meget effektiv metode til at genoprette balance i kroppen.

Her er nævnt nogle af de lidelser, hvor akupunktur er velegnet

Jeg oplever, at mine klienter kommer med mange forskellige lidelser. Hvis du har et problem eller lidelse, er du altid velkommen til at ringe og spørge mig og så taler vi om det. Nedenfor nævnes nogle af de lidelser, hvor akupunktur er velegnet:

  

- Acne (bumser)

 

- Akillessene

- Ansigtsnervesmerter

 

- Bihulebetændelse

 

- Blodansamlinger

 

- Børneeksem

 

- Eksem i fedtknuder

 

- Forbrændinger

 

- Forstuvninger

 

- Friske ar (eks. operationsar)

- Frossen skulder

- Gigtsygdomme i led og muskler

    - Ledhævelser

- Hormonelle forstyrrelser

- Hovedpine/migræne

 

- Hudbetændelse

- Højt blodtryk

- Inflammation

- Iskias

- Kløe

 

- Kredsløbsproblemer

- Herpes (forkølelssår)

- Lidelser i sanseorganerne

- Liggesår

- Hælspore

- Høfeber

- Mave- og tarmlidelser

- Menstruationssmerter

- Musearm

- Rygsmerter

- Seneknuder

- Seneskadebetændelse

- Skinnebenssår

- Slimsækbetændelse

- Springfinger

- Stress 

- Svamp

- Sår

- Tennisalbue

- Ødemer

 

Tinnitus

 

Jeg har tinnitus, dvs en høj, diskant lyd i venstre øre. Lyden kan variere i styrke fra dag til dag, men ellers er den der konstant og har været der i det sidste 25 år.

Det har været meget generende og påvirket min dagligdag rent humørmæssigt og min evne til at koncentrere mig. Gennem årene har jeg forsøgt mange ting for at dæmpe eller blive min tinnitus kvit. Det eneste der gav en smule lindring var at spise Gingko Biloba.

 

Ved et tilfælde faldt jeg over en artikel skrevet af en svensk fysioterapeut, som anbefalede akupunktur og fysioterapi. Derfor kontaktede jeg akupunktør Britta Lønne i Bramming og fik en aftale, hvor jeg til en begyndelse skulle have tre behandlinger for at finde ud af om det hjalp mig.

 

Det gjorde det. Så efterfølgende fik jeg syv behandling over en periode, som alle har betydet, at min tinnitus er blevet væsentligt dæmpet. Til tider er den helt væk, indimellem dukker den op, men slet ikke med samme styrke som før.

 

Det er jeg meget taknemmelig over og vil efter behov søge behandling hos Britta

- Svend Erik

Som så mange andre, har jeg ondt i ryggen. Jeg bestilte tid hos Britta, men må indrømme, at jeg var lidt skeptisk overfor hvordan nåle kunne hjælpe mig.

 

I dag er jeg rigtig glad for at jeg kom af sted. Britta er god til at lytte og hun gik straks i gang med at behandle mig med akupunktur. Jeg fik Gua-sha behandlinger på ryggen samt akupunktur og mine smerter i ryggen er væk.

 

- Heidi Kristensen

 

Hvor mange behandlinger med akupunktur er der behov for?

Antallet af behandlinger varierer fra person til person. Nogle af mine klienter oplever en stor forbedring allerede efter den første behandling. For komplekse eller langvarige kroniske lidelser, kan en til to behandlinger i ugen ofte anbefales.

Akupunktur i forskellige former

Akupunktur har været brugt i mange folkeslag, og teknikken har været kendt i mere end 4000 år. Den akupunktur som bruges i dag, er baseret på traditionel kinesisk akupunktur (TKM), og teorien er, at man behandler det hele menneske og genskaber balancen, så kroppen bliver i stand til at helbrede sig selv. 

 

 

Akupunktur stimulerer immunforsvaret

Udover at stimulere immunforsvaret øger akupunktur også blodcirkulationen, kroppen slapper af og det virker smertestillende. Ved sygdom og smerte blokeres energistrømmen, dvs. der sker en stagnation. Når der sættes nåle i kroppen, opløses stagnationen og der frigøres endorfin, som er et hormonstof. Dette stof gør, at kroppen bliver i stand til at genoprette ubalancen og restituere. Man kan sige at det er kroppens eget morfin. Du kan stimulere immunforsvaret, - det vigtigste forsvar du besidder for at bevare en sund krop. Med et velfungerende immunforsvar kan du ikke blot udgå forkølelse og influenza, men også mere alvorlige sygdomme.

 

Kontakt mig på tlf. 60 17 59 41 eller britta@aku-stikken.dk

 

Klassisk akupunktur

Der er 365 akupunkturpunkter i kroppen. De ligger langs 12 meridianbaner på legemesoverfladen. 

 

En meridian er forbundet til et bestemt organ, punktet stimuleres med nåle, herved styrkes organet og balancen i kroppen genoprettes. Diagnosen stilles ud fra det du kan fortælle om din tilstand,

og på baggrund af dette sættes nålene i. 

 

Herefter får du et tæppe på, og ligger i ca. 1/2 time til afslappende musik. Nålene tages ud og behandlingen er færdig. Det er individuelt hvor mange behandlinger du har behov for, afhængigt af hvilken lidelse der er tale om.

Efter et voldsomt styrt på cykel hvor jeg slår min skulder, hofte og den ene hånd opsøger jeg Aku-stikken. Der er en del hudafskrabninger, blå mærker og jeg har mange smerter, men der er heldigvis ikke noget brækket. 

 

Jeg bliver behandlet med gua-sharken og får akupunktur. Mine smerter lindres og stille og roligt får jeg det bedre.

 

En dag hvor jeg får behandling, nævner, at jeg hver nat er oppe for at lade vandet 3 til 4 gange på grund af forstørret prostata.

Det bevirker jo selvfølgelig at jeg vågner om morgenen og føler mig træt og uoplagt.

 

Om dagen går jeg ofte på toilettet, men jeg kan ikke tisse ret meget og der er ikke meget tryk på.

 

Jeg får nogle behandlinger med akupunktur og jeg ændrer efter råd fra Britta på hvor mange toiletbesøg jeg har i løbet af en dag.

Der er nu gået flere måneder og jeg er kun oppe 1 gang hver nat for at gå på toilettet og det har bare give mig så meget mere energi og det er skønt at vågne op, efter en nats søvn og være frisk og udhvilet.

 

- Klient på 61

Akupunktur mod rygestop

 1. Ønsker du at stoppe med at ryge, så er akupunktur en naturlig måde, at hjælpe dig med at nedsætte trangen til nikotin. Udover behandlingerne med akupunktur, er det dog vigtigt, at du selv gør en aktiv indsats for at holde dig fra at ryge. Sammen vil vi snakke om, hvordan du selv kan gøre noget for at rygestoppet også holder i det lange løb. Motivering og en psykisk god balance er også det der kan hjælpe af med nogle af de daglige vaner i forbindelse med rygning.
 2.  

Inden du starter dit rygestop

Samtidig vil jeg give dig nogle kostråd som kan hjælpe dig lidt på vej. Det er primært for at undgå en vægtstigning, men også for at undgå et tilbagefald. Normalt skal der blot en enkelt behandling til, andre gange er det nødvendigt med flere behandlinger. Klinikken ligger i bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og tager 5-10 minutter at gå. 

 1.  

Ændringer i din adfærd

Ved siden af behandlingen, er det nødvendigt, at du aktivt laver nogle adfærdsmæssige ændringer. For hvornår er det egentlig, at du ryger? Mange ryger når sammen med andre faste rutiner såsom under morgenkaffen, kørslen til arbejdet eller i de små pauser sammen med bestemte personer - nogle ryger når de er i et mindre godt humør eller stressede. Der er nogle bestemte punkter, jeg altid tager på enmandshånd med klienten. Dem vil jeg dele med dig her:

 • Sæt dig en dato for dit rygestop og skriv det ned i et sted.
 • Lav en liste over grunde til, at du skal stoppe med at ryge. Denne liste kan du tage frem, når du fornemmer at trangen til nikotin kommer snigende.
 • Fortæl det til venner og bekendte - så undgår du også, at de fortsat tilbyder dig en cigaret. 
 • Smid alle de ting ud, som er relaterende til rygning.

Der er flere grunde til, at du skal stoppe med at ryge. Rygning er en hyppig årsag til mange følgesygedome såsom:

 • Hjertekarsygdomme
 • Kræft
 • Blodpropper
 • Impotens
 • Rynker

Behandling af tennisalbue med akupunktur

En tennisalbue er kendetegnet ved, at man har smerter i albueområdet. Smerterne varierer fra person til person, og kan ofte betegnes som en stråle af smerte op i overarmen eller ned langs ydersiden af underarmen. 

 

Akupunktur har givet gode resultater

akupunktur esbjerg varde esbjerg tennisalbue behandlingJeg har rigtig gode erfaringer med behandling af tennisalbue med akupunktur. Ved behandlingen anvender jeg en kombination af klassisk kinesisk akupunktur, el-stimulation, øreakupunktur og massage med en Gua-sha.

 

Tror du, at du har fået dig en tennisalbue, så bør du i første omgang holde armen i ro og supplere med varme og inflammationsdæmpende medicin. Den hvile som du giver din arm, kan ofte gøre rigtig meget med smerterne. Er det ikke tilfældet, så bør du kontakte mig omgående. 

 

Ved at anvende akupunktur i bestemte akupunkturpunkter på kroppen, kan jeg nedbryde nogle af de blokeringer, der brænser strømmen af energi til armen. Når akupunkturpunkter bliver stimuleret på denne måde, giver det en mere jævn strøm af energi, hvilket er den bedste forudsætning, for kroppen, når den skal helbrede sig selv.

 

Diagnosering af tennisalbue

Selvom at navnet indeholder 'tennis', så er det langt fra alle tilfælde af tennisalbue der sker for en tennisspiller. Tennisalbue opstår som oftest hos personer, der laver mange gentagne totationer af underarmen. 

 

Behandling af hovedpine og migræne

Rigtig mange lider af hovedpine og migræne. Faktisk er det omkring hver syvende dansker, der på et eller andet tidspunkt vil opleve et migræneanfald.

 

Mange oplever, at hovedpinen kun sidder i den ene side af hovedet, og at smerterne kommer i anfald. Smerterne opleves ofte som en pulserende smerte og de forværres ofte ved fysisk aktivitet. Symptomerne på migræne kan udover smerterne i hovedet være kvalme og opkastning. Nogle bliver også overfølsomme overfor lyde og lys.

Efter mit rygestop fik jeg mere selvtillid, større velvære og bedre samvittighed.             - Knud

Akupunktur mod rygsmerter

 1. Smerterne i ryggen stammer ofte fra spændinger og forkrampede muskler rundt omkring rygsøjlen. Når ryggen bliver 'skæv', klemmer den på en eller flere nerver, som er dem der giver smerter i både ryg og lemmer. Smerterne behøver ikke altid at være alvorlige - de kan skyldes alt fra muskelinfiltrationer, lændesmerter til discusprolaps.
 2.  

Behandling af rygsmerter med akupunkturer

Behandling af rygsmter med akupunktur og Gua-sha massage er især godt for dig, der har behov for at få sat gang i blodcirkulationen omkring rygsøjlen og lænden. Når blodcirkulationen er blevet startet, begynder kroppen en udrensning af affaldsstoffer, der næsten altid er årsagen til de smerter du oplever.

 

Har du dog mistanke om, at smerterne er meget

alvorlige, er det vigtigt at du omgående kontakter din egen læge. 

 

Astma, lungeproblemer og bronkitis

Astma, problemer med lungerne og bronkitis er alle lidelser, der alle har en væsentlig betydning for lungefunktionen og derved også vejrtrækningen. Lidelserne behandles ofte kun med konventionel medicin. Personer med astma har ofte også en eller anden form for allergi.

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af astma, lungeproblemer, allergi og bronkitis. Akupunkturen har en gavnlig effekt for lungernes funktion og har mange gange vist sig, at være rigtig godt for behandlede personers helbred.

 

Behandling af allergi med akupunktur

Efter at patienter er blevet behandlet med akupunktur, har flere af dem oplevet, at de helt har kunne undvære astmamedicinen. Det skal dog siges, at det helt og holdent kommer an på patienten og dennes fremgang. For folk med vejrtrækningslidelser oplever langt de fleste en øget livskvalitet efter ét behandlingsforløb.

Behandling af hælspore

Hælspore er en overbelastning af trædepuden under hælbenet. Navnet er en smule misvisende, da den nok havde haft det bedre ved at hedde hælballe-overbelastningsbetændelse. 

 

Tegn på at du har hælspore

Oplever du nogle af følgende smerter, så kan det sagtens være, at du har hælspore.

 • Kraftige smerter ved bevægelser hvor der afsættes. 
 • Personen med hælspore kan have svært ved at støtte på hælen

Nogle gange går smerterne helt væk, andre gange kommer de tilbage igen.

Trædepuden er opbygget i en masse små celler, forestil dig små bikuber. Fedtet i de små celler afbalancerer hinanden, når der kommer tryk ved belastning.

 

Går der hul på væggene imellem de enkelte rum, bliver fedtet fordelt ud til siderne, og på den måde mindskes mængden af fedt der er med til at beskytte hud og knogler ved belastning. Overbelastningen er den, der kan udløse en betændelsesreaktion i trædepuden.

 

Behandling af hælspore med akupunktur og massage

Kombinationen af akupunktur og Gua-sha massage er ideel til at behandle hælspore. Jeg har flere gange set en mærkbar forbedring allerede efter 1. behandling. Oftest vil der være et behov for 3. behandlinger med korte mellemrum mellem hver behandling være nødvendigt. Efterfølgende anbefaler jeg altid 1-2 behandlinger som vedligeholdelse.

Overgangsalder

Når kommer kommer i overgangsalderen, kan der ved nogle personer ske væsentlige kropslige ændringer. Ofte oplever personer i overgangsalderen svedetyre i både dag- og nattetimer. Det påvirker især nattesøvnen, hvilket har en effekt på hvor højt energiniveauet er på den efterfølgende dag.

 

Menstruation

Overgangsalderen kan også være årsagen til ændringer i menstruationscyklussen hos kvinder. Det kan forekomme som langvarige og kraftige menstruationer eller blødninger enkelte dage - helt uden for den normale menstruationscyklus.

Akupunktur mod stress

Øreakupunktur og klassisk akupunktur er velegnede alternative behandlingsmetoder mod symptomer på stress. Under behandlingen af stress vil jeg samtidig hjælpe dig på vej til, at få løsnet op for de problemer, der har forårsaget den stress, du bærer rundt på.

 

Har du stress, og ønsker at blive behandlet, kræver det dog tålmodighed. Nogle gange er det ting i dine omgivelser, der skal ændres. 

 

"Jeg er yderst taknemlig. Du har ændret mit liv fuldstændigt." - Lise. 

 

Symptomer på stress

 • Høj puls og blodtryk
 • Væskeophobning
 • Mindsket sexlyst
 • Humørsvingninger
 • Søvnløshed
 • Koncentrationsbesvær
 • Øget appetit og trang til søde sager

Der der sker, når du er stresset er, at energien forsvinder. Du midster lysten til at tage i skole eller på arbejde, og selv små ting som normalt er overskuelige, virker mindre overskuelige. Du kan også opleve, at du ikke får nok søvn, da tankerne kører rundt og holder dig vågen. Oplever du nogle af disse symptomer, så er du mere end velkommen til at give mig et kald.

Behandling af nakkesmerter

Nakkesmerter kan være medvirkende til hovedpine, migræne og er ofte resultatet af hold i nakken eller et piskesmæld. 

 

Har du svært ved at dreje hovedet, når du eksempelvis cykler eller kører bil, er det ret tydeligt, at du har smerter i nakken. Årsagen til nakkesmerterne kan også være et piskesmæld, pådraget efter et uheld eller en ulykke. Dårlige arbejdsstillinger eller andre uhensigtsmæssige bevægelser kan også være årsagen til stivhed og infiltrationer i nakken. Det kan forårsage ømhed og følelsen af, at hovedet, nakken og det øverste af skuldrene er delvis ubevægelige og stive.

 

Behandling af nakkesmerter med akupunktur og massage

Jeg har stor erfaring med klienter, der kommer til mig med smerter i nakken. Som oftest giver jeg dem en omgang Gua-sha massage til at nedbryde mange af de smertefulde spændinger. Nogle af klienter bliver så glade, at de gerne vil anbefale min behandling med et par ord

Jeg er kørende sælger så derfor sidder jeg mange timer i bilen og har også en del kontorarbejde foran min pc.

Uden at kende årsagen, vågner jeg en morgen op med stærke smerter i nakken, som både går op i hovedet, ned langs halsen og videre ned i skulderen.

  

Jeg møder Britta til et møde og hun foreslår mig at få gua-sha massage og akupunktur. Efter den første behandling kan jeg meget bedre bevæge hovedet og mine smerter aftager væsentligt.

Det er en hel befrielse igen at kunne dreje hovedet uden smerter.

  

Efter en uge får jeg den næste behandling og jeg kan mærke hvordan det løsner op i nakken og skuldrene, det føles rigtig behageligt nu.

  

Jeg har også fået en del tips omkring hvordan min holdning af kroppen og hovedet bør være. Det er bedre at stå op end at sidde ned, da forbrændingen bliver bedre og blodets iltning forbedres og det giver mere energi.

Før sad jeg mest ned på kontoret, nu er jeg kommet op at stå og det giver mig meget mere energi og jeg føler mig ikke så træt mere.

Det smitter også af på mine kollegaer, de er nemlig også kommet op fra stolen.

  

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger om at besøge Britta hvis man har smerter.

 

- kombinationen af Gua-sha massage og akupunktur virker bare!  

 

- Kasper Vorup, 34 år

Stor succes med behandling af høfeber

Akupunktur er utrolig effektiv når det kommer til høfeber og andre allergier. Faktisk er akupunktur så effektiv, at langt de fleste høfeberpatienter der behandles med akupunktur, får det bedre eller helt slipper for fremtidige gener ved høfeber.

 

Ved hjælp af akupunktur styrkes kroppens immunforsvar og derved minimeres medicinforbruget. Gener som snue, trangen til at nyse, kløende og røde øjne mindskes og det forøger dit velvære og din livskvalitet betragteligt. Erfaringer viser, at der hurtigt mærkes en forandring, og at der er synlige resultater ved akupunkturbehandlinger.

 

Høfeber er en kronisk sygdom

Ca. 1 million danskere har eller har haft høfeber på et eller andet tidspunkt i deres liv. Høfeber er den hyppigste kroniske sygdom i den vestlige verden. Høfeber, allergi mod dyr og allergi i luftvejene kan for nogle være meget ubehagelig. Nogle oplever, at almindelig medicin ikke er nok til at holde symptomerne og generne nede.

 

Min klare anbefaling er, at du starter behandlingsforlløbet lige inden allergisæsonen går i gang. Behandlingen kan sagtens påbegyndes efter at du er begyndt at opleve symptomerne. Desuden kan man med stor fordel undlade nogle madvarer i kosten - hvilket jeg selvfølgelig også vil informere dig om under behandlingen.

Gennem de seneste år er min allergi over for birk og græs taget til, og det er næsten ikke til at holde ud. Jeg har ingen energi, har sorte rander under øjnene, både øjne og næse løber, og mit åndedræt er påvirket, så jeg bliver hurtigt forpustet.

 

Tidligt i foråret opsøger jeg Britta, som giver mig akupunktur, og råder mig til at stoppe med at indtage mælkeprodukter. Mine symptomer forsvinder, så jeg kan opholde mig udendørs uden at få gener. Tilmed har jeg fået energien tilbage, det er fantastisk.

 

Endnu en gevinst er, at jeg har tabt mig 6 kg.

- Ida

Efter nogle behandlinger forsvandt min allergi og nu kan jeg nyde foråret og sommeren uden at have røde øjne og en løbende næse.

Har du problemer med eksem?

Eksem er den mest almindelige hudlidelse og kan optræde overalt på kroppen. Den kan variere meget fra person til person i sværhedsgrad. Mange oplever, at lidelsen blusser op i perioder hvor der er fart på og hverdagen er lidt stresset, og dermed også en bedring når der er mere ro på.

 

Eksem kan også være en allergisk reaktion over for parfume, vaskepulver, farve, maling, produkter der er lavet af plastik, tryksværte i reklamer, tilsætningsstoffer i vores fødevarer eller andre ting.

 

Eksem er en betændelsestilstand, som gør huden irriteret, og det føles ubehageligt. Huden bliver rød, tør og hævet på de berørte områder og der kan også komme små blærer. De fleste former for eksem vil ofte være kløende og vældig generende.

 

 

Akupunktur mod eksem 

Nedenfor ser du en liste over de mest almindelige former for eksem:

 • Børneeksem
 • Håndeksem
 • Skæleksem
 • Soleksem

Børneeksem

Børneeksem er en kronisk hudlidelse, der rammer børn inden for det første leveår. Af og til sker det også, at børneksem rammer børn op til 7-års alderen.

 

Børneeksem bliver diagnosticeret hos lægen ud fra en række kriterier:

 • Udseende
 • Størrelse
 • Kløe
 • Kronisk tilbagevendende
 • Atopisk eksem i familien

(Atopi eksem er betegnelsen for sygdommene; høfeber, astma, nældefeber og eksem).

 

Behandling af børneeksem

Udover mine behandlinger, er en vigtig del af behandlingsprocessen, at klienten indbygger faste vaner for pleje af huden.

 

Regelmæssig pleje af huden er afgørende for behandlingen.

 

 

Håndeksem

Personer med atopisk har et øget risiko for håndeksem. Håndeksem er resultatet af en kombination af interne og eksterne faktorer. 

 

De interne faktorer er eksempelvis dem der ligger i dine gener. De eksterne faktorer kan eksempelvis være kontakt med irriterende stofer og allergener såsom kemikalier.

 

Symptomer på håndeksem

En eller flere af nedestående sympotomer er ofte til stede, når håndeksem bliver diagnosticeret:

 

 • Rødme
 • Kløe
 • Smerte
 • Tør hud
 • Revner/sprækker
 • Blærer

 

Behandling af håndeksem

Som ved børneeksem, er det ligele

des også nødvendigt, at det vigtigt, at klienten indbygger faste vaner for pleje af huden.

 

Lige siden jeg har været barn har jeg haft eksem på hænder og arme. I lange perioder har jeg kunne holde det nede med creme.

 

Sommeren 2016 fik jeg en voldsom reaktion på et eller andet, som resulterede i at mine arme var fyldt med eksem og sår. Det bredte sig til min skinneben, hænder og venstre kind. Det forsvandt ikke hen over sommeren og derfor forslog min mor, mig akupunktur.

 

Jeg startede hos Britta i august måned og gik hos hende hver uge i 3 måneder. Lige så stille begyndte kløen at forsvinde og mine voldsomme plamager med eksem blev mindre.

I oktober måned var alt det eksem, som jeg havde bøvlet med i flere måneder, forsvundet.

 

I dag er jeg næsten ikke plaget den eksem mere. Jeg anbefaler helt klart akupunktur, især hos Aku-stikken.  

- Pernille Jørgensen 18 år

 

 

Mine bumser er ikke længere så røde og fremtrædende. Britta brugte laser og det var helt smertefrit.

- Jacob

 

Skæleksem

Skæleksem er et af de mere udbredte former for eksem. Skæleksem opleves ofte som kronisk hvilket betyder, at eksemen bliver ved med at komme igen. 

 

Symptomer på skæleksem

Nedenfor er symptomerne på skæleksem listet:

 • Kløe
 • Tør hud
 • Huden skaller
 • Rødme

Skæleksem ses i hårbunden, i ansigtet, i hudfolderne, på brystet og ryggen. Nogle personer er i større risiko for at få skæleksem:

 • Fysisk eller psykisk stressede personer.
 • Personer med Parkinsons sygdom, da de har en øget produktion af talg.
 • Personer med tendens til fedtet hud.
 • Personer med et svagt immunforsvar.

Kontakt mig på tlf. 60 17 59 41 eller britta@aku-stikken.dk