Kostvejledning

fransk øreakupunktur esbjerg ribe vardeHvad skal jeg bruge en kostvejledning til?

Du får indblik i, hvilke ting og forandringer der kan gøre dít liv sjovere og mere spændende, uden at du skal føle afsavn og følge en masse restriktioner.

 

Kig dig i spejlet, og du vil finde ud af, om billedet svarer til dine forventninger.

 

Hvad ser du, og hvad er det du gerne vil se? Du vil få en ny viden om hvad der er godt for dig og hvor dine behov skal passes ind.

 

Det er ikke en diæt eller en slankekur, det er derimod en anden måde at leve på.

 

Kontakt mig på tlf. 60 17 59 41 eller britta@aku-stikken.dk

 

Hvis du kan svare JA til nogle af disse spørgsmål,
kan årsagen være din kost:

  • Er du træt og uoplagt i dagligdagen, føler du dig irritabel.. - måske endda udbrændt?
  • Går du sukkerkold om eftermiddagen?
  • Kniber det med at sove om natten?
  • Er din mave flad om morgenen, men op af dagen har den vokset sig større og større?
  • Er din fordøjelse i orden?
  • Falder du i søvn foran fjernsynet om aftenen?
  • Har du mange planer - og tænker, at det vil du gøre noget ved i morgen?
  • Er du generelt utilfreds eller bekymret?

Du bruger 17 muskler på at smile og 43 på at være sur

 

kostvejledning esbjerg varde ribeVejledningsforløbet

Når jeg skal vejlede dig om sund kost, beder jeg dig fortælle om hvordan du lever dit liv og hvad du foretager dig. Hvad tror du selv problemet er? Du kan sikkert fortælle om dine forventninger og ønsker. Efterfølgende vil du få en kostregistrering og nogle spørgeskemaer med hjem, som jeg vil bede dig udfylde. Jeg vil læse dine besvarelser igennem og vi vil gennemgå dem ved den næste konsultation.

 

Ud fra dine besvarelser får jeg et overblik over de ting, som vi i fællesskab arbejder videre med. Jeg vil måle dig, notere din vægt, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, BMI, kropsalder (bodyage), vandmængde og fedt omkring dine indre organer. 

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil og vaner, men jeg vil finde få enkle løsninger, som passer lige netop til dig. Vi starter med nogle få ting du kan ændre, og der vil gradvist komme flere til.

 

Det er ikke en mirakelkur, som virker fra første dag, men der kan være gamle vaner og mønstre som skal ændres. Det tager noget tid og kræver vedholdenhed, men det er ikke en umulig opgave og du får gevinsten.

 

Uddannet kostvejleder

Jeg har taget uddannelsen som kostvejleder hos Birgitte Nymann. Uddannelsen består af viden omkring kost, ernæring, træning, sundhed, motivation og stress. Birgitte er uddannet indenfor idræt og holistisk sundhed, men er også forfatter og har bl.a. skrevet bogen ” Flad mave for altid ”.

 

Kostvejledning Esbjerg og Varde kommune

Klinikken ligger i bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og tager 5-10 minutter at gå. 

Kontakt mig på tlf. 60 17 59 41 eller britta@aku-stikken.dk