Laserbehandling 

laserbehandling esbjerg ribe varde

Fordele ved laserbehandling

Den største fordel ved laserbehandling er, at den er hurtig og helt smertefri.

 

Klienterne vil ikke mærke nogen form for smerte under laserbehandlingen, der kan måske fornemmes lidt varme der hvor laseren køres hen over huden. Men det er en hurtig og aldeles smertefri behandlingsform.

 

Jeg kombinerer laserbehandling med akupunktur hvis der er behov for det, Eksempelvis kan der være en klient der har et sår et eller andet sted på kroppen, og her kan kombinationen med laser og akupunktur sagtens anvendes. Ofte har klienten haft såret over en længere periode eller de har opgivet at få såret helet, da hverken binyrebarkhormon og andre cremer har kunnet hele eller ændre på det.

 

Der er ingen risiko for infektioner, da laserbehandlingen på ingen måder bryder igennem huden. Netop derfor er laserbehandling oplagt for personer, der har et dårligt immunforsvar. Hvis personen har et dårligt immunforsvar og kroppen derfor har svært ved at hele, vil laserbehandling være den helt ideelle behandlingsmetode.

 

Laserbehandling har i givne tilfælde, vist sig lige så effektiv som akupunktur. Et af de hyppigste grunde til dette er at laserbehandlingen kan anvendes i situationer, hvor akupunktur med nåle ikke er muligt. Klienten er måske et barn eller en voksen, hvor akupunktur ikke er den mest velegnede behandlingsmetode.

 

Laserbehandling har som regel ingen bivirkninger.

 

Laserbehandling Esbjerg og Varde kommune

Klinikken ligger i bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og tager 5-10 minutter at gå. 

Her er nævnt nogle af de lidelser, som jeg kan behandle med laserbehandling

 

- Acne (bumser)

 

- Akillessene

- Ansigtsnervesmerter

 

- Akut hepes (forkølelsessår)

 

- Ar

 

- Bensår

 

- Betændelse i knogler

 

- Betændelse ved munden

 

- Bihulebetændelse

 

- Blodansamlinger

 

- Blærer

 

- Brystvorte sprækker

 

- Børneeksem

 

- Eksem i fedtknuder

 

- Forbrændinger

 

- Forstuvninger

 

- Friske ar (eks. operationsar)

 

- Hudbetændelse

 

- Inflammation

 

- Iskias smerte

 

 

 

 

- Kløe 

- Kronisk herpes

- Ledsygdom

- Ledhævelser

- Liggesår

- Strækmærker

- Hælsporer

- Høfeber

- Hårsækbetændelse

- Migræne

- Musearm

- Seneknude

- Seneskadebetændelse

- Skinnebenssår

- Slimsækbetændelse

- Springfinger

- Svamp

- Sår

- Tennisalbue

- Ødemer

Hvor mange laserbehandlinger er nødvendig?

Antallet af behandlinger varierer fra person til person. Nogle af mine klienter oplever en stor forbedring efter den første behandling. 

 

Kontakt mig på tlf. 60 17 59 41 eller britta@aku-stikken.dk

 

Sådan udføres laserbehandling

Ethvert punkt på kroppen med undtagelse af øjne og åbne sår, kan behandles med laser.

 

Behandlingstiden med laser afhænger af hvor stort et område der skal behandles. Hvis det er hele ansigtet der er fyldt med acne, så tager det afgjort længere tid, end hvis det er et lille område.

 

Ved behandling på et lille område tager det normalt ca. 2-5 minutter. Laserlyset kan holdes konstant på et enkelt punkt eller bevæges i 10-60 sekunder af gangen.

 

På et større område tager op til en halv time eller mere - her holdes laserlyset ligeledes konstant eller i bevægelse på et enkelt punkt 10-60 sekunder af gangen.

 

 

Laserbehandling til behandling af ar

Hvis du har et ar efter en operation, en ulykke eller efter en betændelses situation, kan det lave en blokade for helingsprocessen i kroppen.

 

Her vil laserbehandling mod ar kunne bevirke en forbedret helingsproces og et pænere ar. Vi er alle interesseret i at vores ar er lyse, glatte og pæne. Det vil altid være lettere at behandle på et friskt operationsar end et ældre en af slagsen.

 

Laserbehandling kan også anvendes til behandling af ar i ansigtet.

 

Sikkerhedsregler ved laser

Uanset hvilken typer laser der bliver anvendt til laserbehandlingen, bør laseren aldrig bruges omkring øjnene.

 

For at sikre at laseren ikke går ind og skader øjnene, får klienten et par sikkerhedsbriller på.

 

For at optimere sikkerheden yderligere, holdes spidsen af laseren så tæt på huden som muligt, for at minimere lysspredningen eller lysrefeksionen - det minimerer risikoen for at laserstrålen reflekterer ind og skader øjnene.